Rólam, bemutatkozás

Rólam

Az én történetem

Gyerekkorom óta rendező szerettem volna lenni, majd filmszakosként már az operatőrség felé kacsintgattam, így amikor felnőttem, a fotózásban sikerült egybeolvasztanom ezt a két szerelmet, megtalálni a Flow élményt. 

2009-ben végeztem el egy 2 éves OKJ-s képzést (Práter utca – Fotó szak), ami alatt egy fotó stúdióban gyakornokként jobbnál jobb fotósok keze alá dolgozhattam. 
2016-ban valósult meg az álmom, hogy saját műtermet nyithassak, a Little Grandma Stúdiót, ahol azóta is több száz fotóstól van szerencsém tanulni nap, mint nap. 
 Tipikusan kismama és családi fotózásokhoz van berendezve, de gyakori vendégeink különböző magazinok, és televíziós műsorok is. Rengeteg ruhával, kellékkel várjuk a vendégeket. 
Mivel imádok utazni, újabban nyitottam a külföldi esküvő és kismama fotózás felé, úgyhogy ha valami gyönyörű helyszínen képzelted el a fotózást, keress egyedi árajánlattal.  

Mint női fotós, lubickolok a többségében erősen női témákban. Nem futószalagon fotózom, és ezért nem is fásulok bele. 

Egy héten maximum két fotózást vállalok, ugyanabban a témában, ami segít abban, hogy mindig új energiákat vigyek bele. Nagy a verseny a fotósok között, ezért az én érdekem is az, hogy erős anyagot hozzunk össze együtt, amivel aztán, ha engedélyezitek, bővíthetem a referenciáimat. 
Az elmúlt 10 évben is az működött a legjobban, ha nem a marketingre, hanem a vevőim elégedettségére koncentrálok, hiszen ha ők visszatérnek, vagy akár tovább is ajánlanak, akkor a győzködésre már nincs szükség.  

Hogyan zajlik a fotózás? A koncepciót előre leegyeztetjük, mert végtelenféleképpen lehet lefotózni bármit, és a lényeg, hogy az eredményen a Te személyiséged tükröződjön. 

 A fotózásokat megelőzi egy 10 perces gyorstalpaló is, ahol elmagyarázom, hogy milyen pózok, kéz-, és lábtartás, a legelőnyösebb, melyik a legjobb profilod,
a hozzád illő színek, a hajad választékának helye, meg mindenféle, amiket majd később is tudsz kamatoztatni. Amikor elkezdünk fotózni folyamatos instrukciókkal segítek, miközben aktívan oldom a feszültséget. Az emberek többsége nem érzi magát komfortosan a fényképezőgép előtt, és nem elégedett a Róla készült amatőr képekkel. 
Engem inspirál az ilyen kihívás, hogy kihozzam mindenkiből a maximumot. Az elkészült képekből természetesen Te választasz, melyiket retusáljam.

Portfolio