Rólam

Annyi mindent mesélnék, de igyekszem rövidre fogni.


totheszteremeseprofilkep
eskuvo
Sziasztok!

Gyerekkorom óta rendező szerettem volna lenni, majd filmszakosként már az operatőrség felé kacsintgattam, így amikor felnőttem, a fotózásban sikerült egybeolvasztanom ezt a két szerelmet, megtalálni a Flow élményt.


2009-ben végeztem el egy 2 éves OKJ-s képzést (Práter utca – Fotó szak), ami alatt egy fotó stúdióban gyakornokként jobbnál jobb fotósok keze alá dolgozhattam. 


2016-ban valósult meg az álmom, hogy saját műtermet nyithassak, a Little Grandma Stúdiót, ahol azóta is több száz fotóstól van szerencsém tanulni nap, mint nap. 


www.littlegrandma.hu


Tipikusan kismama és családi fotózásokhoz van berendezve, de gyakori vendégeink különböző magazinok, televíziós műsorok, vloggerek is. Rengeteg ruhával, kellékkel várjuk a hölgyeket, kislányokat, amiket itt tudtok megnézni.

https://littlegrandma.hu/kismama-ruha/


Mivel imádok új helyeket felfedezni, akár szabadtérre, akár másik stúdióra is nyitott vagyok.


Miért én?

 

Mint női fotós, lubickolok a többségében erősen női témákban.

Nem futószalagon fotózom, és ezért nem is fásulok bele. Egy héten maximum két fotózást vállalok, ugyanabban a témában, ami segít abban, hogy mindig új energiákat vigyek bele. 


Nagy a verseny a fotósok között, ezért az én érdekem is az, hogy erős anyagot hozzunk össze együtt, amivel aztán, ha engedélyezitek, bővíthetem a referenciáimat. 


Az elmúlt 10 évben is az működött a legjobban, ha nem a marketingre, hanem a vevőim elégedettségére koncentrálok, hiszen ha ők visszatérnek, vagy akár tovább is ajánlanak, akkor a győzködésre már nincs szükség. 


Hogyan zajlik a fotózás?

A koncepciót előre leegyeztetjük, mert végtelenféleképpen lehet lefotózni bármit, és a lényeg, hogy az eredményen a Te személyiséged tükröződjön.


A fotózásokat megelőzi egy 10 perces gyorstalpaló is, ahol elmagyarázom, hogy milyen pózok, kéz-, és lábtartás, a legelőnyösebb, melyik a legjobb profilod, 

a hozzád illő színek, a hajad választékának helye, meg mindenféle, amiket majd később is tudsz kamatoztatni.

Amikor elkezdünk fotózni folyamatos instrukciókkal segítelek, miközben aktívan oldom a feszültséget. 🙂


Az emberek többsége nem érzi magát komfortosan a fényképezőgép előtt, és nem elégedett a Róla készült amatőr képekkel. Engem inspirál az ilyen kihívás, hogy kihozzam mindenkiből a maximumot.

Az elkészült képekből természetesen Te választasz, melyiket retusáljam.


Végül jöjjön pár visszajelzés mutatóba.


signature
Tóth Eszter Emese

FÉNYKÉPÉSZ

rólam írták

portfólió

csaladi_fotozas
glamour13
portre_fotozas
kismama-virag-hintan
ferfi_divatfoto
kismamafotozas24