Kreatív esküvői fotózás – Exkluzív

Nyáron, szombatonként főleg egész napos esküvő fotózásokat vállalok, hogy az elejétől a végéig egy bensőséges beszámoló készüljön.

A nagy nap előtt pár hónappal, egy kávé mellett megismerkedem Veletek, hogy megtudjam, mi az igazán fontos Nektek, milyen a helyszín és az időbeosztás, hogy amire eljön a Nagy Nap, a Ti szemeteken keresztül lássak mindent. Na és Ti is feltehetitek az összes kérdéseteket, eldönthetitek, szimpatikus vagyok e egyáltalán.

Úgy a legkényelmesebb, ha a beállított képeket vendégvárás előtt készítjük, hogy ne várassuk meg őket, de a legjobb egy teljesen más napon. A legjobb, ha van egy-két (három-négy!) nyugodt óránk, amikor egy kicsit egymásra tudtok koncentrálni, mindenkitől távol. A lényeg, hogy adjátok Magatokat, így fognak a képek igazán Rólatok szólni. A többit meg bízzátok Rám!

 

Amit az egész napos Prémium csomag tartalmaz:

 

www.facebook.com/StudioLittleGrandma

 - 1000-1400 db igényes kép, mind retusálva, egyedi, ajándék pendrive-on (nincs szívem kidobni, ami jól sikerül, nyersen márpedig nem adok oda képet, szóval így lesz sok és szép kép ;) ) A képek száma természetesen függ a vendégek és az események számától.

 

A digitális képek könnyen másolhatóak, és tárolhatóak, de amit az ember igazán szívesen mutogat a vendégeinek, az a polcról leemelt, kézzelfogható album.

 

-  A csomag tartalmaz még egy 26 oldalas 21x21 cm albumot, tervezéssel együtt. Természetesen mindent a Ti igényeitek és kedvenc képeitek alapján, kétszeri módosítási lehetőséggel.

- kemény/puha borító

- bővíthető oldalszám

- feliratozható könyvgerinc

 

- Az albumba választott képekből a pendrive-ra fekete-fehér, szépia, pasztel, és vintage - retro verzók is kerülnek.

-  Készül továbbá akár az összes képből egy webgaléria a rokonságnak, barátoknak.


-  Utazási- és házhozszállítási költséget Budapestre és környékére

Az esküvőt így mindenestül 170 ezer Ft-ért vállalom.

De még nincs vége, mert a prémium csomaghoz jár még 50% kedvezmény a jegyes fotózás árából, mert nagyon szeretem, ha összehangolódhatunk egy kicsit az esküvőtök előtt. :)

Ugyanez vonatkozik egy esetleges Trash the dress fotózásra is, 50 % kedvezmény, mert imádom, ha valaki bevállalós. ;)

Szezonon kívül, rövidebb napokra, keressetek bátran egyedi árajánlatért bármelyik elérhetőségemen.