GLaMouR FoTÓzáS

 

Minden nőben van valami természetes szépség, erő és szenvedély, ami független a korától, az alkatától. Egy Glamour fotózás arra ad lehetőséget, hogy kívülről lásd a saját nőiségedet, egy új és felszabadító megközelítésből.

Ha úgy döntöttél belevágsz, és megörökíted magad a párodnak, az utókornak, vagy egyszerűen csak a saját kedvedre, egy személyes találkozó keretében beszéljük meg, hogy mik az elvárásaid, félelmeid, és hogyan tudsz felkészülni, hogy a fotózás minél fesztelenebb és jobb hangulatban teljen. Fontos, hogy az a nap csak Rólad szóljon, és a kedvenc zenéd, teád (valami erősebb), vagy akár barátnőd társaságában egy igazán laza és kellemes élmény részese legyél, távol a futószalagtól.

Kívánságra barátnőket is fotózunk felváltva (duplafotózás). Sokszor segít, ha melletted van, aki felold, motivál, kihozza belőled önmagad, és így együtt egy új közös élménnyel fogtok gazdagodni.

Glamour fotózás csomag tartalma:

4 órás fotózás Műteremben

Profi smink, frizura, többféle styling, smink+frizura+öltözködési tanácsadással

25 db retusált kép DVD-n, Fekete-Fehér, Szépia, és Vintage verziókban is, és persze az összes nyers kép

A Glamour fotózás csomag ára 80 ezer Ft. Ha helyszínnek az elegáns hotelt választod, ahol fotózás után Tiéd marad a szoba arra az éjszakára, az plusz 10 ezer Ft. ;)