Üdvözöllek a honlapomon!

Remélem tetszettek a képek, különben meg itt sem foglak tudni meggyőzni... smiley

Hogy milyen vagyok?

Szeretem a színeset, a PÖTTYÖSET, a letisztultat, a SPONTÁNT és a beállítottat, a nagy ruhákat, a tütüt, a fejpántokat, a virágszirmokat, a hintát, a VINTAGE-t, a pasztellt, az OLDSCHOOL-t, a modernet, a SZÜRREÁLISat, a csipkéset, a játékosat, a MEZÍTLÁBAT, a tükröződőt, a merengőt, a zenét, a szellőt, az állatokat, a plüssöt, a maszatosat, a LOMOt, a retrot, a futurisztikusat, a mélységélességet, a SZEMBEFÉNYT, a dögöset, a kontrasztot, a LÁGYSÁGOT, a maximalizmust, az elégedettséget, az alkotás folyamatait, a RETUSÁLÁS csodáit, és a visszatérő ügyfeleket. wink

 

2006 óta fotózom, 2009 óta pedig hivatásos-szabadúszó vagyok.

Mondanom sem kell, hogy rögtön beleszerettem, imádom minden pillanatát, nem cserélném el semmire. Minden fotózáshoz kreatívan állok hozzá, törekszem arra, hogy kihozzam mindannyiunkból a maximumot. Az emberek nem mindennap fizetnek a fotózásért, életük legfontosabb pillanatait örökíthetem meg, ami külön megtiszteltetés, és mindig klassz élmény.

Mint női fotós, lubickolok a többségben erősen női témákban.

Az ELTE-n tanultam filmszakon és esztétikán, amikor megismerkedtem az analóg fotózással, majd a Práter utcai Szakképző iskolában végeztem fotó szakon.

Az Origo.hu-nál voltam fotóriporter gyakornok, utána pedig az f128 műteremben tanulhattam ki a világítás összes csínját-bínját. Volt szerencsém magától Szipál Martintól tanulni portréfotózást.

Közben elvégeztem a HSC-ben egy segédoperatőr szakot is, de az nem kapcsolódik szorosan a témához, maximum technikai tudásban. smiley

Canon 5D Markt II-vel dolgozom, de nagy szerelmeim még a Lomo fényképezőgépek és a panoráma Horizon 202-esem, kérésre, azzal is szívesen bővítem a szolgáltatást. smiley

Vállalok még vízalatti fotózást, videoklip forgatást, a gyártásszervezéstől, a kivitelezésig az összes stábtaggal együtt, saját Stúdióval, de erre nemsokára majd egy külön honlap épül!

Tégy egy próbát, ígérem nem fogsz csalódni! wink

Üdvök,

Tóth Eszter Emese

És íme néhány idézet azoktól, akiket eddig fotóztam :)

Glamour:

Kedves Eszter!
Hihetetlen, a hètköznapi ènemből meglehetősen ki- ès àtemelő óràkat hozott a fotózàs.
A legbüszkèbb arra vagyok, hogy sikerült a szabadsàgot megízlelnem, elsősorban a nyitottsàg irànyàba.
Ebben szereped jelentős, köszönöm!
A "szépsègfelelősök" szintèn eltalàltàk ízlèsemet, tetszett a munkàjuk, ezúton is köszi nekik!
A honlapodon olvasottak-látottak csak erősítettèk az addigi benyomàst, vagyis visszaigazoltàk a szimpàtiàt.
Nagyon klasszul elteltek az óràk, most pedig türelemmel vàrok eredmènyükre, ami nem sürgős, ahogy időd lesz, azèrt a szerda az irány :)
Szèp napot kívánok, üdv! Edit"

 

Kollekció:

Először dolgoztam Eszterrel és nem is ismertem előtte. A Modellonline-on keresztul talaltam rá és tetszettek az esküvői és családi fotói, mert nem volt az a tipikus pózolós meg mű hatású. Látszik hogy szépen elkapja a pillanatokat, jó a szeme, hogy megfogja modelljei természetes kisugárzását. Emellett meg nagyon tetszik ahogy a fénnyel bánik. Persze mindig érez egy kis rizikót az ember ha még nem dolgozott egy fotóssal, és divattervezőként sok divatfotozást csináltam már, magas az elvárásom és persze szakmailaig is kifinomult a szemem. Az esküvői fotózásra, melyben a magam tervezte ruhákat akartam a honlapomnak fotózni szereztünk egy nagyon szép helyszínt, az Iparművészeti Múzeumot kivételes engedéllyel. Ezért még magasabb volt az elvárásom és reméltem hogy szépen átjön majd a helyszín hangulata. Nem is volt annyira könnyű a terep, mert sok minden zavarta a hátteret. De Eszter mindezt gyönyörűen oldotta meg, szépek a kivágások és gyönyörűen belleilleszkednek a ruháimba öltöztetett Modelljeim a környezetbe, anélkül hogy elnyomná azokat. 
A fénnyel pedig csodákat tett!!!! Itt látszik a profizmusa, mert amúgy könnyű lehetne meseszép háttérrel és ruhákkal mutatós fotókat csinálni, de a fénnyel kihozta a maximumot és messze az elvárásaimon túl teljesített, valóban varázslatosak lettek a képek, és ezzel együtt a ruháim és menyasszonyaim is! 

A fotózás közben sem voltak komplikációk, koncentráltan végezte munkáját, de adott helyet hogy én is elmondhassam kivánságaimat.
 ...

Tényleg, nagyon szépek! :D szuper! Örülök hogy Téged választottalak és szívesen dolgozok veled együtt ha megint adódik alkalom, illetve szívesen ajánlak tovább esküvői vagy portré fotósnak ha lesznek menyasszonyaim a jövőben!

Piroshka, divattervezo "