Kezdőoldal

 
 
 
 
 

A lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt

Számomra két fontos kihívás van a fotózásban.

  • Hogy a lehető legelőnyösebb, legjobb formádat hangsúlyozzuk ki, amitől hiperönbizalmat kapsz, és ezer bókot!
  • Hogy valami egyedit és látványosat alkossunk, ami egy magazinban is megállná a helyét.

100%-ban elégedett ügyfeleim miatt 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok!

Nincs vesztenivalód, úgyhogy vágj bele egy izgalmas kalandba!

 
Családi fotózás

Nem szépítem. A gyerekekkel a legnehezebb a fotózás. Sok múlik azon, hogy milyen hangulatban vannak, én éppen ezért nem is szoktam erőltetni semmit. Ha érzik, hogy nyugodtak vagyunk, és bármit szabad, akkor igazán csodás, játékos és meghitt pillanatokat lehet elkapni. Ezt lehet Fine Art vagy Lifestyle stílusban is, hozzám mindkettő közel áll.

Bővebben
 
Esküvői fotózás

A legnagyobb megtiszteltetés fotósként esküvőn dolgozni, és egyben a legnagyobb felelősség is. 120 esküvővel a hátam mögött még mindig óriási lelkesedéssel várom a következőt, és ugyanúgy megérint. Két profi fényképezőgéppel dolgozom, hogy ne érhessenek meglepetések, és mindenhol ott vagyok, hogy semmilyen fontos pillanat ne merüljön feledésbe. A nap nagy részében fotózsurnaliszta stílusban fotózom, de a kreatív képeknél instrukciókkal segítelek Titeket, hogy a legelőnyösebben lehessetek Önmagatok.  

Bővebben
 
Kismama fotózás

Stúdióm, a Little Grandma, tipikusan kismama fotózásra van berendezve, valamint számtalan színű és fazonú ruhákkal várlak, hogy megörökítsük életednek és testednek ezt a csodás állapotát. Természetesen a kispapákat is szeretettel várom. Két órás fotózásnál már a tejes-kádas képek is beleférhetnek, igény szerint.

Bővebben