Kismama

Kismama fotók

A kismama fotózás lett az egyik kedvenc műfajom a 12 év alatt, amióta fotózom. Stúdiómat, a Little Grandmát is tipikusan az ilyen csajos, pocak fotózásokra rendeztem be.

Több mint 20 darab előnyösebbnél előnyösebb ruha várja, a szivárvány minden színében, hogy bálkirálynővé, szende angyallá, Afroditévé vagy éppen femme fatale-lá varázsoljon. Akár mind kipróbálhatod!

Ha a természet áll közel hozzád, akkor pedig elvihetjük őket szabadtéri fotózásra is.

28-32 hetes pocakkal ajánlom, hogy még könnyen tudj mozogni, de azért már szépen kerekedjen. Előtte 3-4 héttel érdemes egyeztetnünk időpontot és helyszínt.

A fotózást pedig azzal kezdjük, (tehát érdemes 20-30 perccel korábban érkezni) hogy milyen a színtípusod, melyik a jó profilod, mit szeretsz magadon, mit kevésbé. Megtanítalak pózolni, aminek később is hasznát veheted, bármilyen baráti csoportképnél.

Természetesen a büszke kispapákat, nagytesókat, kutyát, macskát, anyóst, barátnőt is szeretettel, teával és házi sütivel várom.

Ha szeretnél sminkest, akkor jó szívvel ajánlom Orosz Ivettet (+36309547254) aki egy egyszerűbb, nappali sminket 7000 Ft-ért vállal, egy alkalmit pedig 9000 Ft-ért. Ha szeretnéd, hogy besüsse a hajadat, az plusz 2000 Ft.